Kruševac Shopping Park otvara svoja vrata 5. septembra

Prvi moderan šoping park u Rasinskom okrugu – Kruševac Shopping Park već 5. septembra otvoriće svoja vrata i dočekati prve kupce.

Kruševac Shopping Park otvara svoja vrata 5. septembra tržni centar krusevac soping park otvaranje prodavnice adresa akcije lc waikiki ccc vulkan nepi rockastle trgovina malopordaja srbija timp portal
foto: Kruševac Shopping Park, Nepi Rockastle

Kruševac Shopping Park je smešten u ulici Krfska broj 3, u južnom delu grada, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta – regionalnog puta koji vodi do Kopaonika.

Preko 300.000 ljudi iz Kruševca i okoline do njega će moći da dođe automobilom ili javnim prevozom, a parking prostor obezbeđuje skoro 300 parking mesta.

Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala je 9.000 m² dok je proširenje planirano u okviru 2. faze projekta.

Radovi na objektima u sklopu Kruševac Shopping Parka završeni su polovinom jula, a trenutno se radi na uređenju spoljnjih površina.

U 17 lokala svoju ponudu predstaviće mnogi domaći i svetski brendovi, od kojih će se pojedini prvi put naći u ovom gradu.

Neki od njih su LC Waikiki, knjižara Vulkan i CCC, a svoje mesto u šoping parku zauzeće i Sport Vision, Planeta Sport, Legend, Lilly i drugi.

Prema rečima investitora, kompanije Nepi Rockastle, vrednost investicije iznosi oko 12 miliona evra i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta.

Inače, ova kompanija u Srbiji poseduje i Šoping centar Kragujevac Plaza kao i tržni centar Promenada Novi Sad – najveći šoping centar u našoj zemlji koji je otvoren u novembru 2018. godine.

Važna informacija: Pomereno je otvaranje Kruševac Shopping Parka za 26. septembar a više o tome pročitajte OVDE.