Kragujevački tržni centar proslavlja svoj rođendan

Šoping centar Kragujevac Plaza, koji je od nedavno bogatiji za nove brendove, 23. i 24. marta proslaviće svoj rođendan uz raznovrstan edukativno-zabavni program.

Kragujevac Plaza šoping centar tržni centar kragujevac plaza fest jun kupovina muzika događaj brendovi vikend radnje trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Kragujevac Plaza šoping centar

Uvertira pred rođendansku žurku biće 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskembal.

Mališani iz predškolskih ustanova u kostimima će prošetati kroz šoping centar, pokazujući svoje ekološke maske.

Istog dana očekuje se i otvaranje DM prodavnice, a povodom toga posetioce očekuje DJ žurka i dečije animacije za najmlađe.

Sve goste ovog centra koji dođu na rođendan 23. marta dočekaće Duh iz Aladinove čarobne lampe a zabavljaće ih i plesni performans i animacija svetlećih vila i robota.

U renoviranom restoranskom delu, za posetioce će biti pripremljen specijalani rođendanski kutak gde ih očekuje torta želja na kojoj mogu ostaviti rođendansku čestitku ali i učestvovati u nagradnom konkursu.

Narednog dana od 15 časova, svi koji budu želeli moći će da učestvuju u radionici Muzeja iluzija i razvijaju svoje moždane vijuge kroz zabavu i igru, otkrivajući rešenja kroz logičko-didaktičke igrice.

Na kraju rođendanske proslave, u nedelju u 18 sati, svi posetioci će uživati u koncertu muzičke grupe Lexington bend.