U kragujevačkom šoping centru počinje praznična sezona

U petak 8. decembra, šoping centar Kragujevac Plaza, obeležiće početak sezone praznika koja će trajati do 10. januara.

h&m kragujevac plaza otvaranje-17-avgust-šoping-centar-prodavnica-radnja-hennes-mauritz-odeća-obuća-modni-dodaci-žene-muškarci-deca-divided-logg-basic-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal

Na centralnom atrijumu, u petak u 19 časova nastupiće gudački kvartet „Wonder Strings“ koji će uz tonove klasične muzike i savremene hitove poseticoma dočarati magiju praznične atmosfere. Najmlađi posetioci će od 16 do 20 sati u dečijem kutku na prvom spratu imati priliku da ukrašavaju novogodišnju jelku .
U subotu 9. decembra, ovaj šoping centar ugostiće ljubimce svih vrsta i upoznati ih sa Deda Mrazom. Ujedno, svi koji budu došli na ovo zanimljivo druženje imaće priliku da pokažu svoju humanost i simboličnim paketićem daruju napuštene kuce i mace.
“Pozivamo sve vlasnike ljubimaca da budu naši gosti i donesu hranu za kuce i mace (granule, konzervice), otvore svoje stare ormare, pronađu tople prostirke, igračke, garderobicu – sve ono što njihovom ljubimcu neće biti neophodno, a nekome će mnogo značiti. Svi prikupljeni pokloni biće podeljeni udruženju Crvena Šapica koje brine o napuštenim životinjama, a kojima je pomoć uvek potrebna”, istakli su iz kragujevačkog šoping centra.