Koncert Sare Jo u beogradskom tržnom centru

Beogradska publika će, posle duže vremena, u subotu  9. juna od 18 sati imati priliku da uživo čuje pop pevačicu Saru Jo koja će održati koncert u atrijumu tržnog centra Big Fashion.

Koncert Sare Jo u beogradskom tržnom centru pevačica Sara Jo big fashion beograd karaburma tržni centar shopping center muzika kupovina trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Ova mlada pevačica nedavno je objavila novi singl „Lava“ koji već je osvojio publiku širom regiona, što pokazuje više od 850.000 pregleda na Youtube-u za samo nedelju dana.
„U proteklom periodu smo vredno radili na novoj pesmi. Reč je o nečem drugačijem od onog što ste do sada imali priliku da čujete od mene i presrećna sam jer su za sada reakcije sjajne. Posle promocije singla, koncert u Beogradu je sledeći bitan događaj za mene, a nova pesma je ujedno i idealan povod za druženje sa publikom“, istakla je Sara Jo.
Pored ove numere, publika će imati priliku da čuje i zajedno sa njom pevuši i hitove „Nemam vremena za to“, „Mahovina“, „Probaj“, „Ko je ovde ko“ i druge. Ulaz na koncert je slobodan, a nakon nastupa obožavaoci će imati priliku i da se fotografišu sa Sarom.