Dve velike srpske kompanije objavile partnerstvo

Kompanije Nectar i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

Dve velike srpske kompanije objavile partnerstvo nectar nelt srbija logistika logističke usluge saradnja trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Prema rečima predstavnika kompanija, saradnja će omogućiti da se svaka od njih fokusira na svoj osnovni biznis što će rezultirati njihovom daljem razvoju.
„Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju koja ima posebnu ekspertizu u delu logistike i transporta. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača. Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu proizvoda“, izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe.
Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati Nectaru, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz internu logistiku u centralnim skladištima u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do kupaca.