Kolekcija obuće Eli Goulding predstavljena u Beogradu

Uz taktove njenih najvećih hitova, u beogradskom klubu „Informbiro“, predstavljena je kolekcija obuće Eli Goulding „Star Collection“ pod sloganom Rock your Look. Ekskluzivnu liniju pevačica je dizajnirala u saradnji sa Deichmannom.

Kolekcija obuće Ellie Goulding predstavljena u Beogradu deichmann
foto: TiMP
Ova britanska zvezda ne impresionira samo svojim glasom već i neobičnim stilom. Stoga su svetle boje, ekstravagantni krojevi i ukrasi u rock-star stilu dali poseban pečat ovoj liniji obuće.
Nesvakidašnjom ‘Star Collection“ dominiraju visoke potpetice, patike, oksfordice, etno sandale, štikle, sandale sa punom petom, espadrile i natikače koje se već nalaze na policama Deichmann radnji širom zemlje.
Kolekcija obuće Ellie Goulding predstavljena u Beogradu deichmann
foto: Deichmann
Na modnom događaju, održanom 29. marta, kompanija Deichmann predstavila je i modne trendove za sezonu proleće/leto 2017. Kada je reč o trendovima za dame, uz rokerski stil izdvajaju se i Boho, Hippie-Chic, Vintage i futristički look. Kod muških modela puni beli đonovi su i dalje aktuelni, bilo da je reč o platnenim mokasinkama, kožnim patikama ili klasičnim cipelama na vezivanje. I za najmlađe tu su brojne patičice, lagane baletanke i sandale sa čvrstim đonom. Od aksesoara se izdvajaju moderne marame i funkcionalne torbe.