Od 21. avgusta nova knjižara Delfi u Šapcu

Lanac knjižara Delfi, od ponedeljka 21. avgusta, postaće bogatiji za još jednu knjižaru koja se nalazi u Gospodar Jevremovoj ulici 18, u Šapcu.

delfi u šapcu noć-knjige-okupila-50000-ljudi-širom-srbije-i-regiona-27-gradova-55-lokacija-16-jun-knjiga-laguna-knjižare-delfi-dejan-stojiljković-danski-pisac-erlend-lu-biblioteke-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: TiMP portal
Nov čitalački kutak će u prostoru od 180 m² posetiocima ponuditi Lagunina izdanja stranih i domaćih autora ali i knjige ostalih izdavača. Pored najvećih hitova iz oblasti beletristike, u knjižari će moći da se kupe priručnici, kuvari, vodiči, monografije, enciklopedije ali i proizvodi iz gift programa.
Na dan otvaranja, ljubitelji knjiga moći će da se besplatno učlane u Lagunin klub čitalaca i ostvare popuste na nove Lagunine naslove.
U planu je da se u ovom prostoru održavaju promocije domaćih i stranih izdanja, gostovanja pisaca ali i druženja čitalaca sa autorima.
Radno vreme knjižare Delfi u Šapcu je od ponedeljka do subote od 9 do 21 sat i nedeljom od 10 do 17 sati a njen broj telefona je 015/341-600.