KFC otvorio prvi Drive Thru restoran u Beogradu

Ljubitelje pilećih specijaliteta obradovaće vest da je popularni lanac brze usluge – KFC otvorio prvi drive thru restoran u Beogradu koji je smešten u sklopu OMV benzinske stanice Ada u Radničkoj ulici.

prvi kfc drive thru restoran u beogradu na-adi-ciganliji-u-sklopu-omv-pumpe-radnička-ulica-radno-vreme-24-sata-dnevno-pileće-meso-hrana-specijaliteti-18-decembar-otvoren-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: AmRest, KFC Srbija
Njihov sedmi po redu objekat, i ujedno prvi drive thru restoran u našoj zemlji, radi 24 sata dnevno. On je posebno prilagođen vozačima koji neće morati da izlaze iz automobila kako bi naručili hranu.
Pored „drive thru“ opcije nalazi se i standardni restoran sa otvorenom kuhinjom i modernizovanim, odvojenim kasama za poručivanje i preuzimanje hrane. U ovom objektu kupce će usluživati 40 zaposlenih.
„Prvi KFC Drive Thru restoran u Beogradu predstavlja investiciju vrednu blizu milion evra. Trenutno planiramo i poslovne poteze za narednu godinu, pa svi ljubitelji naših specijaliteta uskoro mogu očekivati i otvaranja novih drive thru restorana“, istakli su iz kompanije AmRest.
Predstavnici kompanije takođe poručuju i da su zadovoljni poslovanjem na srpskom tržištu, te da su razvili mrežu domaćih dobavljača koji njihovim objektima isporučuju sveže meso.