U The Spot radnji postavljena kabina iluzije

U The Spot radnji u beogradskom tržnom centru Delta City, 27. septembra je predstavljena adidas-ova kabina iluzije u okviru koje svi posetioci mogu napraviti izvrnute fotografije.

adidas kabina iluzije the spot delta city adidas-originals-corner-beograd-druženje-bojan-perić-sara-jo-adidas-partike-odeća-obuća-fotografisanje-instagram-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: The Spot
Interesantna kabina iluzije postavljena je u samom centru prodavnice i posetiocima pruža mogućnost da uživaju u adidas Originals Corner-u, opremljenom jedinstvenim nameštajem.
Tim povodom je oragnizovano i zanimljivo druženje poznatih ličnosti, influensera i ljubitelja ovog sportskog brenda. Pored pop pevačice Sare Jovanović, koja je među prvima isprobala ovu kabinu i na tren okusila kako je izgledati u ulozi „slepog miša“ okrenutog naopačke, na promociji su bili i Vukašin Marković, pevač benda Irie FM, mladi glumac Bojan Perić i mnogi drugi.
Svi koji do nedelje 1. oktobra, do 16 sati posete ovu radnju, imaće priliku da se fotografišu u kabini iluzije i da te fotografije podele na društvenim mrežema. Sara Jovanović, Vladimir Gašić i Mina Smiljanić će 1. oktobra od 17 časova u ovoj The Spot prodavnici izabrati tri najoriginalnije koje će biti nagrađene adidas odećom i obućom.