JYSK obeležava šest godina poslovanja u Srbiji, u svetu otvorio 2.500. prodavnicu

Danski maloprodajni lanac nameštaja i opreme za kuću JYSK proslavlja šest godina poslovanja u našoj zemlji a tokom ove poslovne godine otvorio je i 2.500-tu prodavnicu u svetu.

jysk-srbija-6-rođendan-šest-godina-poslovanja-2500-radnji-u-svetu-srbija-30-prodavnica-nameštaj-oprema-za-kuću-dušeci-jastuci-jorgani-lars-larsen-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: JYSK
Od 1979. godine, kada je vlasnik i osnivač Lars Larsen otvorio prvu JYSK radnju, strategija ove kompanije zasnivala se na stalnom rastu i ekspanziji. Stoga ona danas posluje u 48 država, a u septembru su otvorena vrata jubilarne 2.500. prodavnice.
“Jedan od naših osnovnih ciljeva bio je da imamo prodajne objekte u celom svetu, zato je pred nama još uvek mnogo posla. Dostizanje brojke od 2.500 prodajnih objekata svakako je veliki razlog za slavlje“, izjavio je Lars Larsen.
Proslava 2.500-te prodavnice obeležena je globalnom kampanjom čiji je fokus na kontinuiranoj ekspanziji, kvalitetu proizvoda i vrednostima koje ova kompanija propagira.
“Imati toliko prodavnica širom sveta nije sjajno samo za mene kao vlasnika, već i za sve naše kupce jer tako naši proizvodi postaju dostupni svima, u gotovo svakom gradu”, objašnjava Larsen.
On takođe ističe kako uspeh ostvaren tokom ovih godina ne bi bio moguć bez zaposlenih. “Kontinuirani rast i razvoj zahteva stručne i predane zaposlene. Zato se zahvaljujem svim našim zaposlenima koji su svojim radom doprineli uspehu”.
JYSK je u Srbiju stigao aprila 2011. godine i od tada je u našoj zemlji otvorio 30 radnji.