Otvara se nova Jumbo radnja u Srbiji

Nova, četvrta po redu Jumbo prodavnica u Srbiji, biće otvorena 2. decembra u beogradskom naselju Konjarnik, u ulici Mis Irbijeve BB.

jumbo konjarnik zemun-park-otvaranje-septembar-prodavnica-igracaka-oprema-za-bebe-uredjenje-doma-kancelarijski-program-skolski-program-veropoulos-fransiza-grcki-brend-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto; Ilustracija, Pixabay
U ponudi nove radnje, koja će se prostirati na 1.050 m², naći će se igračke, oprema za bebe, školski pribor, kancelarijski materijal ali proizvodi namenjene uređenju doma i životnog prostora.
Grčka kompanija Jumbo osnovana je 1986. godine i danas poseduje ukupno 71 objekat u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i na Kipru. Tokom prošle godine godine sklopila je ugovor o saradnji sa Veropoulos grupom za Srbiju, kada su i otvorene prve radnje ovog brenda u našoj zemlji.
Svi njihovi objekti nalaze se u našem glavnom gradu i to na Novom Beogradu, Voždovcu, Konjarniku i u Zemun Parku. Iz kompanije Veropoulos saopštili su nam da imaju u planu otvaranje radnji i u drugim gradovima Srbije ali da sada ne mogu precizirati kada bi se to moglo dogoditi.