Velikom zelenom žurkom u Srbiji obeležen najveći irski praznik

Zanimljivom „Unlock your green“ žurkom, održanom 17. marta u našem glavnom gradu, Jameson viski obeležio je Dan svetog Patrika sa više od 500 fanova koji su uživali u zanimljivim aktivnostima.

Jameson-Unlock-your-green-party-mama-shelter-beograd-rajićeva-shopping-center-viski-dan-svetog-patrika-17-mart-2018-zabava-tattoo-bojana-ordinačev-gordan-kičić-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Jameson
Inspirisan ovim velikim praznikom, poznati viski je u Beogradu oživeo pravi irski duh i okupio svoje najvernije fanove u jednovečernjem festivalu koji slavi život otvorenog duha, pun slobode, spremnost za nove priče i uzbudljiva iskustva.
U specijalno osmišljenom tattoo studiju poznata tattoo umetnica je zainteresovanim gostima poklonila originalne tetovaže. Za pripadnike jačeg pola otvorena je bila i berbernica dok su svi gosti mogli da se zabave i u sobi za igrice. Najinteresantnije momente večeri objektivom svog aparata beležila je fotografkinja Ivana Džamić
Na žurku su, među prvima, stigli veliki poštovaoci i ljubitelji ovog viskija – glumci Bojana Ordinačev, Gordan Kičić, Viktor Savić i Boki Perić.
„Jameson je poznat po tome što uvek donosi nešto potpuno drugačije – čitav spektar doživljaja i jedinstvenih trenutaka za koje je postao sinonim a ova žurka je u potpunosti prenela irski duh“, istakao je poznati glumac Gordan Kičić.