Izabrana još jedna Nescafé generacija talenata

Izabrana je još jedna Nescafé 3in1 generacija mladih talenata iz Srbije koji su dobili novčane nagrade namenjene daljem razvoju i usavršavanju veština u kojima su najbolji.

Izabrana još jedna Nescafé generacija talenata NESCAFÉ 3in1 Generacija 2019 konkurs mladi talenti nagrade trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nescafé Srbija

Ove godine prijavilo se preko stotinu mladih, pristiglo je preko 68.000 glasova a žiri i publika nagradili su njih desetoro.

Oni su: Željko Popović – robotičar, Vuk Radović – fizičar, Jovan Đorđevič – klizač, Nikola Trajković – ilustrator, Nikola Terzić – planinar, Marko Veselinović – zanatlija, Petar Filipović – stonoteniser, Jovan Vasiljević – fotograf, Anđela Dinić – kompozitorka i Milica Smiljković – slikarka i plesačica.

Na završnoj ceremoniji uručene su im novčane nagrade u iznosu od 2019 evra koja će im pomoći da dalje razvijaju i usavršavaju svoje talente.

Članovi nove Nescafé 3in1 generacije sa publikom su podelili svoja iskustva i planove za dalje, otkrili šta im je bila inspiracija, ko su im bili uzori i heroji, ali i dali savete svim mladim i talentovanim ljudima u našoj zemlji.

„Divno je gledati kako konkurs koji smo pokrenuli prošle godine prerasta u pravi generacijiski pokret. Svojim entuzijazmom, energijom i svestranošću ovi mladi ljudi još jednom su nas uverili da su ovakvi projekti važni i potrebni našoj zajednici, zbog čega ćemo nastaviti da ih usmeravamo upravo ka njima koji za nas predstavljaju najveću pokretačku snagu ovog društva“, istakla je Sonja Šljivić, brend menadžer Nescafé 3in1.

Sam konkurs održavao se tokom aprila i maja, a u njemu su mogli da učestvuju mladi od 16 do 26 godina koji su na sajtu kampanje postavljali snimke u kojima su prikazivali svoj talenat.