Još jedna Intersport prodavnica otvorena u Beogradu

Nakon što je nedavno otvorio radnju u novobeogradskom Mercatoru, poznati lanac sportske opreme Intersport nastavio je ekspanziju na našem tržištu otvorivši danas svoju 16-tu prodavnicu u Srbiji, smeštenu u Rajićeva šoping centru.

intersport-rajićeva-shopping-center-nova-pordavnica-otvaranje-15-novembar-16-radnja-u-srbiji-sortska-oprema-odeća-obuća-100-lopti-za-škole-akcija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal2
foto: TiMP portal
Nova radnja nalazi se u suterenu ovog tržnog centra i obuvata prodajni prostor od 450 m². 13-oro zaposlenih svakodnevno će usluživati ljubitelje sporta i sportskih aktivnosti koji artikle brojnih robnih marki mogu pronaći na muškom, ženskom ili dečijem odeljenju.
„Tokom prve godine u okviru koje naša kompanija ima novog vlasnika, pojačali smo investicije u Srbiji i ostvarili rast od 20%. U našim radnjama u celoj regiji radi više od 1.000 ljudi dok u Srbiji imamo 200 zaposlenih. Ponosni smo i na činjenicu da se u asortimanu naših prodavnica nalazi preko 100 robnih marki i to je nešto po čemu se razlikujemo od ostalih sportskih lanaca“, istakla je na svečanom otvaranju direktorka kompanije Intersport ISI, Mateja Janesek.
Otvaranju nove prodavnice prisustvovali su predstavnici medija i brojni posetioci za koje su organizatori pripremili zanimljiv porgram i brojna iznenađenja. Svi koji su posetili ovu radnju imali su priliku da pokažu svoje znanje iz oblasti sporta, fitnesa i zdravog načina života.
Domaćice celodnevnog programa bile su poznate radio voditeljke Olivija Rogić i Ivana Drobnjaković, dok su spcijalni gosti bili Nada Piliškić, sertifikovani preskonalni trener FISAF i Nikola Milošević Đota, uspešni takmičar mnogih svetskih takmičenja u firstajl fudbalu, koji su iskoristili priliku da se druže sa posetiocima.
Nastavljena akcija „100 lopti za škole“
Pravilan razvoj omladine, promocija pravih vrednosti, sporta i zdravih navika među najmlađima cilj su akcije „100 lopti za škole“ koje zajednički sporovode kompanija Intersport i Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu grada Beograda. Tim povodom je su na današnjem otvaranju predstavnici kompanije simbolično uručili loptu direktorki Osnovne škole Skadarlija, Mirjani Sloboda. Ovom akcijom obuhvaćene su sve osnovne i srednje škole na teritoriji beogradske opštine Stari grad.
Intersort je jedan od vodećih trgovinskih lanaca sportske odeće, obuće i opreme na svetskom tržištu. Svoje radnje poseduje u 45 država a u našoj zemlji obeležava 15-tu godinu poslovanja.