IMMOFINANZ lansira međunarodnu marketinšku kampanju za STOP SHOP retail parkove

Kompanija IMMOFINANZ, koja u našoj zemlji poseduje četiri tržna centra, standardizovala je marketinšku strategiju za svoj brend retail parkova STOP SHOP.

TOP SHOP Lazarevac otvaranje Immofinanz -14-septembar-retail-park-ritejl-park-tržni-centar-koncert-željko-joksimović-tropico-band-lpp-reserved-sinsay-sportvision-roda-dm-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: TiMP portal
Novi slogan “easy shopping“ (laka kupovina) sažima ključne osobine ovog brenda – STOP SHOP predstavlja poželjnog i praktičnog lokalnog dobavljača sa širokim asortimanom proizvoda koji nude dobar odnos cene i vrednosti a ujedno je lako dostupan zahvaljujući adekvatnoj saobraćajnoj povezanosti.
Sve promotivne kampanje biće kreirane u sedištu kompanije u Beču i koristiće se za promovisanje u svim zemljama u kojima ovaj brend posluje. Aktuelna kampanja “povratak u školu“ , obeležila je početak ovog marketinškog pristupa.
“Naš portfolio u oblasti nekretnina fokusiran je na brendove. Oni predstavljaju dokaz kvaliteta našim kupcima i stvaraju osećaj poverenja. Visok nivo standardizacije kreira osnovu za prepoznatljivost na tržištu ali i donosi uštedu. Umesto da razvijamo brojne individualne koncepte, osmislili smo jedinstven koncept za sve zemlje”, izjavio je Ditmar Rejndl, menadžer operacija u kompaniji IMMOFINANZ.
Pored strategije i vizuelnog identiteta, redefinisan je i korporativni dizajn: reklamni logo je uvećan i biće korišćen uz slogan “easy shopping“ sa smajlijem ispod samog logo-a.
“Sproveli smo reprezentativno istraživanje tržišta za svih 67 STOP SHOP lokacija kako bismo identifikovali osobine brenda, to jest razloge zašto ljudi posećuju naše retail parkove. To je stvorilo osnovu za naš novi slogan,” istakao je Bernard Klajn, šef za međunarodni marketing i brend menadžment u kompaniji IMMOFINANZ.
STOP SHOP retail parkovi locirani su u gravitacionim zonama od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude veliki asortiman proizvoda koji podrazumevaju odličan odnos cene i kvaliteta. Trenutno posluju na gotovo 70 lokacija u osam zemalja centralne i istočne Evrope. U našoj zemlji, ovi tržni centri otvoreni su u Nišu, Čačku, Valjevu i Lazarevcu.