Đaci bez roditeljskog staranja dobili školski pribor

U susret novoj školskoj godini, kompanija Imlek obradovala je decu osnovnoškolskog uzrasta iz Prihvatilišta za decu kao i iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvečanska”. 

Đaci bez roditeljskog staranja dobili školski pribor prihvatilište za decu zvečanska imlek moja kravica donacija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Imlek
Svi đaci bez roditeljskog staranja sa teritorije Beograda na poklon su dobili rančeve sa školskim priborom kao i mlečne paketiće.
Srećan povratak u školske klupe đacima je poželela i regionalna menadžerka za odnose s javnošću kompanije Imlek, Marija Malović.
„Želeli smo da đacima ulepšamo početak nove školske godine a ovi pokloni stigli su u ruke dece kojima svaki oblik pažnje mnogo znači. Nadamo se da će im školski pribor pomoći u savladanju gradiva, dok će u pauzama uživati u našim proizvodima“, istakla je Marija Malović.
Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine, poznatiji kao Zvečanska, brine o skoro 530 mališana a o njima vodi računa blizu 380 zaposlenih.
„Izuzetno mi je drago da, pored nas, i drugi žele da pomognu deci štićenicima centara za zaštitu. Osmesi ovih mališana govore najbolje a verujemo da će oni sada biti dodatno motivisani za učenje i da će njihove sveske biti prepune dobrih ocena“, izjavila je Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu.