Nove kolekcije stigle u beogradsku Ikeu

Kompanija Ikea nedavno je lansirala četiri nove kolekcije – Gratulera, Sjalvstandig, Lustigt i Vinter 2018 koje su od nedavno dostupne i u Srbiji.

Novom kolekcijom Ikea obeležava svoj 75. rođendan Ikea Gratulera kolekcija kolekcije Ikea Srbija Ikea Beograd Ikea bubanj potok Ikea robna kuća trgovina maloprodaja srbija timp porta
foto: Ikea
Kolekcija Gratulera nastala je povodom 75. rođendana kompanije i čine je omiljeni predmeti iz prošlosti. Sastoji se od nameštaja, rasvete, posuđa i nekoliko detalja za dom, iz asortimana predmeta koji su stekli kultni status.
Polazna taka za sve Ikea kolekcije vezane za igru je znanje o tome koliko ono može pozitivno uticati na decu ali i odrasle. Zato je kolekcija Lustigt posvećena igri i sadrži papire za bojenje, slagalice, konopce za preskakanje s led svetlom i druge stvari.
Sjalvstandig se sastoji od proizvoda koji ljude oslobađaju ustaljenih konvencija u domovima. Izvorno inspirisani „hackingom“ i pristupom „uradi sam”, proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s namerom da ih vlasnici učine jedinstvenim.
I ove godine Ikea je pripremila niz detalja za dekoraciju doma tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Stoga kolekcija Vinter 2018 sadrži rasvetu, kutije za poklone i ukrasne papire, dekoracije za jelku, cveće i novogodšnje jelke.