U Ikea izlogu od sada može i da se kupuje

Izložbeni prostor švedske kompanije Ikea u centru Beograda postao je prodajni. Naime, u Ikea izlogu se od 6. septembra mogu i kupiti neki od 400 manjih proizvoda iz njihovog asortimana.

ikea izlog ikea knez mihailova centar beograda izložbeni prostor ikea bubanj-potok-ikea-srbija-ikeasee-robna-kuca-otvaranje-10-avgust-trpezarija-namestaj-dekoracija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: TiMP portal
Nakon što je Ikea početkom maja meseca otvorila svoj prvi izložbeni salon u našoj zemlji u njemu je do sada bilo moguće razgledati, pronalaziti inspiraciju za uređenje doma i prisustvovati različitim radionicama. U ovom showroom-u se nije moglo kupovati već je jedino bilo moguće da se na licu mesta napravi porudžbina za online kupovinu.
Međutim, od 6. septembra se u Knez Mihailovoj 5 mogu pazariti i i neki od artikala za kupatilo i kuhinju, dekorativne stvari, proizvodi za odlaganje i pojedini artikli iz asortimana rasvete i tekstila.
Iz kompanije kažu da su na ovaj način želeli da se približe svojim kupcima koji su dobili priliku da, na 900 kvadrata, obave manje kupovine u centru našeg glavnog grada.
Radno vreme Ikea izloga ostalo je nepromenjeno te je on otvoren svakog dana od 10 do 22 časa.