Od 3. maja Ikea i u centru Beograda

Nakon što je prošlog avgusta u Beogradu otvorena prva Ikea robna kuća u Srbiji, ova švedska kompanija će 3. maja u 12 sati u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici otvoriti i izložbeni prostor, takozvani Ikea izlog.

ikea beograd otvorena prva ikea u srbij ikea izlog knez mihailova centar beograda izložbeni prostor ikea bubanj-potok-ikea-srbija-ikeasee-robna-kuca-otvaranje-10-avgust-trpezarija-namestaj-dekoracija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: TiMP portal
Omiljena beogradska ulica će tako postati bogatija za novi izložbeni prostor koji će obuhvatati 900 m². Sve do kraja jula posetioci će u njemu moći da se upoznaju sa asortimanom ove kompanije, isprobaju njihove proizvode, dobiju savete, učestvuju u zanimljivim aktivnostima ali i da putem interneta poruče proizvode.
„Dom je najvažniji prostor za svakog od nas a kao stručnjaci za opremanje životnog prostora znamo da je za uređenje životnog prostora po svojoj meri potrebno vreme i dosta angažmana. Zato ovim konceptom izložbenog prostora želimo da posetioci imaju mesto gde bi se inspirisali, isprobali rešenja koja nudimo, dobili savete, zabavili se i pronašli načine kako da svoj dom urede onako kako žele“, istakla je Ana Krnetić, menadžerka za komunikacije i dizajn enterijera robne kuće Ikea Beograd Istok.
Pored inspiracije i rešenja za uređenje doma, posetioci će u okviru Ikea izloga moći da dobiju i savete stručnjaka ali i učestvuju u brojim radionicama i sadržajima za decu za koje će prijave biti otvorene na zvaničnom web sajtu.

Pročitaj i:

Ovako izgleda Ikea izlog u centru Beograda