Ikea festival organizuje se i u Srbiji

U beogradskoj robnoj kući Ikea će, od 9. do 21. aprila, biti organizovan Ikea festival u okviru kog će se održavati zanimljivi događaji namenjeni ljibiteljima uređenja doma, mode i kulinarstva.

ikea festival srbija ikea-cene-u-srbiji-ikea-robna-kuća-beograd-bubanj-potok-autoput-beograd-niš-otvaranje-10-avgust-katalog-9500-proizvoda-rstoran-igraonica- ikea tržni centar beograd ikea retail park beograd trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal ikea grupa
foto: Ilustracija, Pixabay

U okviru festivala će na modnoj reviji biti predstavljeni odevni predmeti i aksesoari kreirani od Ikea tekstila a koje su osmislili i napravili mladi domaći dizajneri.

Prva modna revija će biti održana u petak, 12. aprila u 19 sati i namenjena je članovima Ikea Family programa a sat vremena kasnije očekuje repriza koja će biti otvorena za sve posetioce.

Ova nesvakidašnja modna revija održaće se i u subotu, 13. aprila, u istim terminima.

Ljubitelji kuvanja će četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 17 sati moći da se pridruže Nenadu Gladiću, poznatijem kao Lepi Brka, u pripremi i degustaciji ukusnih zalogaja.

Svi koji vole da uređuju svoj dom će radionicama za lepši dom čuti više o tome kako da osveže svoj životni prostor uz pomoć tekstila ili rešiti izazove sa odlaganjem stvari a moći će da zavire u sobe iznenađenja.