IKEA FAMILY – klub svih ljubitelja uređenja doma

Svi koji uživaju u uređenju svog životnog prostora uskoro će moći da postanu članovi Ikeinog loyalty programa IKEA FAMILY u okviru kog će imati prilike da koriste brojne pogodnosti prilikom kupovine, počev od nižih cena, besplatnog osveženja u restoranu, prisustva zanimljivim radionicama i mnogim drugim.

ikea family program klub svih ljubitelja uredjenja doma ikea srbija ikea beograd bubanj potok narandzasta kartica loyalty program otvaranje 10 avgust 2017 trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: IKEA
Priključenje i članstvo u klubu je besplatno a ono se jednostavno može i otkazati. Član IKEA FAMILY programa može postati svako ko ima više od 14 godina i registruje se na Ikeinom web sajtu ili na posebnom kiosku u robnoj kući. Ako se učlanjujete u robnoj kući, svoju narandžastu IKEA FAMILY karticu podižete odmah jer je za njenu izradu potrebno manje od jednog minuta. Ukoliko se registrujete putem interneta, karticu preuzimate prilikom prve naredne posete robnoj kući.
Klub ljubitelja Ikee svim svojim članovima nudi brojne pogodnosti. Tu je najpre poseban asortiman IKEA FAMILY proizvoda sa cenama koji važe samo za članove. Takođe, svakog meseca su uz karticu na posebnom popustu i neki od ostalih proizvoda. Kako bi bili u toku sa svim novinama iz Ikee, u email sanduče članovima stižu sve novosti  kao i poseban online magazin sa inspirativnim savetima i idejama za uređenje životnog prostora. Jedinstvene ponude i besplatno osveženje u vidu šolje kafe ili čaja radnim danima u IKEA restoranu kao i posebne cene pojedinih artikala u dućanu švedske hrane važe za sve koji poseduju narandžastu karticu. Mališani članova imaju mogućnost produženog borkavka u dečijoj igraonici u trajanju od 30 minuta a omogućeno im je i besplatno osiguranje kupljenih proizvoda od oštećenja tokom prevoza od robne kuće do njihovog doma.
U robnoj kući povremeno se organizuju i radionice na kojima IKEA FAMILY članovi mogu prisustvovati, naučiti nešto novo i dobiti savete o praktičnim načinima uređenja doma.
Kada je reč o besplatnom osiguranju od oštećenja kupljenih proizvoda, ono važi nakon kupovine a tokom prevoza do kuće. Odnosi se na sve proizvode koji se tada pazare a ne samo na IKEA FAMILY artikle. Ukoliko se prilikom transporta do kuće proizvodi oštete, mogu se vratiti u robnu kuću u roku od 15 dana od kupovine.
Bitno je napomenuti da narandžastu karticu može koristiti samo osoba na čije ime se vodi. To znači da vašu karticu ne može koristiti neko drugi (član porodice, partner, prijatelj………) već svako od njih može brzo i jednostavno napraviti i posedovati svoju.
IKEA FAMILY kartica pokazuje se na kasi, prilikom plaćanja, kao i u restoranu ili prodavnici švedske hrane. Na taj način će cene pojedinih proizvoda biti niže ali će i sve stvari koje ste kupili biti osigurane na putu do kuće. Ako, kojim slučajem, izgubite svoju karticu, u robnoj kući možete jednostavno napraviti novu.
Podsećamo da je IKEA nedavno objavila cene svojih proizvoda za našu zemlju koje će biti aktuelne od 10. avgusta, kada se se i otvara prva robna kuća u Beogradu. Tada će svi zainteresovani moći da je posete i, ujedno, postanu članovi ovog programa lojalnosti.

Pročitaj i:

Ovako izgleda prva IKEA u Srbiji (FOTO+VIDEO)

Otvorena robna kuća IKEA Beograd Istok

Više od 15 hiljada ljudi posetilo IKEU Beograd na dan otvaranja