Ikea dostavni centri od sada u Novom Sadu i Nišu

Ikea u Srbiji nedavno je omogućila svojim kupcima da stvari koje su poručili i platili putem internet prodavnice preuzimaju i u dostavnim centrima smeštenim u Novom Sadu i Nišu.

ikea dostavni centri ikea-dostavni-centar-novi-sad-niš-ikea-srbija-robna-kuća-beograd-nameštaj-oprema-za-kuću-usluga-click-collect-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pixabay
U ovim uslužnim centrima za isporuku moguće je samo preuzeti stvari koje su poručene uz uslugu Click&Collect ali ne i razgledati, probati i kupiti ostale Ikeine proizvode. Bitno je napomenuti i da se u ovim centrima ne može plaćati ono što je naručeno već se to vrši u samoj internet prodavnici putem platnih kartica.
Nakon što proizvodi stignu u Uslužni centar, kupci imaju rok od 3 dana da preuzmu ono što su kupili. Ukoliko, pak, žele da otkažu svoju narudžbinu nakon što su stvari otpremljene iz robne kuće u Beogradu, novac će im biti vraćen ali umanjen za cenu usluge Click&Collect.
Iz Ikee u Srbiji kažu da su se na ovaj način isporuke odlučili kako bi što većem broju ljudi u našoj zemlji svoje proizvode učinili dostupnijim. Uobičajeni rok za isporuku je četiri dana.
Uslužni centar u Novom Sadu se nalazi u okviru Milšped dostavnog centra na Sentandrejskom putu 9, pored tržnog centra Big a u sklopu Mlekare. U Nišu, dostavni centar je smešten na Malčanskom putu bb, takođe u okviru Milšpedovog dostavnog centra.