Ikea stigla i na jug Srbije

Nakon Novog Sada, u četvrtak 4. aprila Ikea centar za isporuku otvoren je i u Nišu, na adresi Goce Delčeva 2/b.

U Nišu otvoren Ikea centar za isporuku niš ikea stigla na jug srbije ikea online prodavnica ikea robna kuca beograd kupovina trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: ikea Srbija

U centru za isporuku zaposleno je četvoro ljudi a kupci u njemu mogu da preuzmu proizvode koje su prethodno naručili putem internet prodavnice ili kupili u beogradskoj robnoj kući.

„Otvaranjem centra za isporuku Niš želimo da naše proizvode dodatno približimo kupcima u Srbiji, stoga nastavljamo da istražujemo načine kako da našu ponudu učinimo još dostupnijom većini građana u našoj zemlji“, istakla je Aleksandra Petrović, menadžerka za iskustvo kupovine u kompaniji Ikea Srbija.

Kada roba stigne u centar kupac dobija poruku da je roba spremna za preuzimanje i da je može preuzeti u naredna tri dana, u toku radnog vremena centra – radnim danima od 12 do 20 i subotom od 8 do 16 sati.

Pored toga, kupci će u njemu moći i da vrate neotpakovane proizvode, poruče ih onlajn na licu mesta ili dobiju obrazac za povraćaj PDV-a stranim državljanima.