Otvorene prve Idea Organic prodavnice u Beogradu

Organska i zdrava hrana postaje sve popularnija u našoj zemlji, stoga je u utorak, 10. oktobra, Beograd postao bogatiji za tri Idea Organic prodavnice koje se nalaze u Kralja Petra 74, Svetogorskoj 22 i Patrijarha Varnave 24.

idea organic beograd prodavnice-organska-hrana-zdrava-hrana-otvaranje-10-oktobar-Kralja-Petra-Svetogorska-Patrijarha-Varnave-nutricionisti-sendviči-sokovi-supe-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Idea
Radi se o prodavnicama potpuno novog formata na našem tržištu u kojima ljubitelji zdrave hrane mogu da pronađu različite artikle koji se prodaju „na merenje“ a koji su povoljniji u odnosu na one upakovane. Pored organske hrane, u asortimanu ovih radnji nalaze se i bezglutenski, makrobiotički, dijetetski, posni i sveži proizvodi za poneti.
U okviru Fresh Square asortimana za poneti, kupci mogu da pazare sendviče, salate, ceđene sokove, sveže supe i zdrave kolače, pravljene od prirodnih sastojaka, bez dodatka konzervansa, aditiva, veštačkih boja i stabilizatora.
Ukoliko potrošači budu imali neke nedoumice, u Idea Organic prodavnicama na usluzi će im biti i stručna pomoć nutricionista Marije Dželetović, Aleksandre Sekulić i Milice Marković. One će biti zadužene da kupce uvedu u svet zdravije ishrane i pomognu im da odaberu namirnice koje su im potrebne.
Na otvaranju novih radnji, Idea je za mališane umesto balona pripremila papirne vetrenjače kako bi im ukazala na značaj obnovljivih izvora energije.