Idea London dobija bankomat za bitkoin i lajtkoin

Sve popularnije kriptovalute – bitkoin (bitcoin) i lajtkoin (litecoin), od srede  4. aprila, moći će da se kupe ili prodaju putem posebnog bankomata koji će biti postavljen u beogradskoj prodavnici Idea London.

bankomat za bitkoin lajtkoin bitcoin litecoin-kriptovalute-valute-za-nove-generacije-idea-london-prodavnica-beograd-prodaja-kupovina-zamena-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pixabay
Tako će ova radnja postati prvi i jedini maloprodajni objekat u našoj zemlji u kom će moći da se kupe, odnosno prodaju, valute za novu generaciju koje svakodnevno, širom sveta, imaju sve veći broj korisnika.
Bankomat za bitkoin i lajtkoin će u ovoj prodavnici biti postavljen uz stručnu pomoć kompanije ECD.
Za sve koji planiraju da koriste ovaj specifični aparat ili budu imali neke nedoumice prilikom kupovine ili prodaje ovih valuta, stručni tim će im, na licu mesta, davati sve potrebne savete svakog radnog dana od 10 do 14 sati. Za dodatne informacije na raspolaganju će biti i telefonski kontakt centar.
Iz Idee poručuju da se razmatra mogućnost o uvođenje i treće kriptovalute itirijum (ethereum), kao i plaćanje tim valutama u ovom prodajnom objektu.