Nova H&M Studio kolekcija predstavljena u Beogradu

Kolekcija švedskog modnog brenda H&M Studio za predstojeću sezonu proleće/leto 2018. predstavljena je nedavno beogradskoj modnoj publici u prostorijama Mni studija.

H&M Studio proleće-leto-2018-nova-kolekcija-predstavljanje-beograd-radnja-knez-mihailova-ženska-odeća-modni-dodaci-printovi-boje-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: H&M, Miralem Čaušević, Bojana Janjić
Gosti, među kojima su bili urednici, stilisti, blogeri i javne ličnosti, imali su priliku da premijerno pogledaju žensku kolekciju koja je dostupna u njihovoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.
„Ova kolekcija slavi energičnost žena – od osnovnih boja, preko jednostavnog kretanja tkanina i silueta do upečatljivih printova. Sa druge strane, postoji i želja za prirodom, nepretencioznim načinom života. A možemo imati oboje jer to je lepota modernog života“, istakla je Pernila Vohlfart, direktorka dizajna u H&M-u.
Ovogodišnja kolekcija za proleće/leto inspirisana je Japanom a dominantne su žive boje i printovi, tunike koje se nose preko pantalona a krojevi su utilitaristički. Odeća je napravljena od materijala poput žakarda, mešavine pamuka i svile, recikliranog poliestera, viskoze i vune a od boja su prisutne zelena, crvena, žuta, teget, crna i bela.