H&M stiže u Kragujevac Plazu 17. avgusta

Poznati švedski modni lanac H&M (Hennes & Mauritz) 17. avgusta u 11 sati otvara novu prodavnicu u Srbiji u okviru šoping centra Kragujevac Plaza. To će biti njihova 11. radnja u našoj zemlji.

h&m kragujevac plaza otvaranje-17-avgust-šoping-centar-prodavnica-radnja-hennes-mauritz-odeća-obuća-modni-dodaci-žene-muškarci-deca-divided-logg-basic-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Kragujevac Plaza
H&M Kragujevac prostiraće se na dva nivoa ovog šoping centra i zauzimaće površinu od 1.640 m². Svi posetioci moći će da pronađu odeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i decu u okviru kolekcija Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G, Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.
Za prvih 100 posetilaca tradicionalno su pripremljeni vaučeri za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara dok će svi kupci povodom otvaranja ostvariti i 20% popusta. Specijalna gošća biće pevačica Jelena Tomašević koja će izdati račun prvom kupcu i održati mini koncert.

Kragujevac Plaza bogatija za novu H&M radnju

H&M je svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio 2013. godine u Beogradu. Danas poseduje prodajne objekte u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Zrenjaninu, Pančevu, Subotici i Kragujevcu.