Henkel u Srbiji nastavlja sa investicijama i u 2018. godini

Konferencijom za predstavnike medija održanoj u Kruševcu, kompanija Henkel u Srbiji proslavila je 15 godina poslovanja.

Fabrika Henkel u Srbiji u-Krusevcu-merima-merix-mer-poslovanje-15-godina-investicija-izvoz-proizvoda-u-više-od-35-zemalja-dušan-alimpijević-direktor-fabrike-igor-erić-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Henkel Srbija
Tom prilikom, predstavnici kompanije osvrnuli su se na proteklih 15 godina poslovnog razvoja i naglasili da se danas iz fabrike u Kruševcu mnogi proizvodi izvoze u više od 35 zemalja.
Direktor fabrike u Kruševcu, Dušan Antonijević, istakao je da se privatizacija Merime i dalje smatra jednom od najuspešnijih privatizacija u Srbiji kao i da je ova kompanija realizovala projekte modernizacije i unapređenja proizvodne tehnologije investiranjem više od 200 miliona evra.
„Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo u 2018. godini investirati 25 miliona evra u proširenje kapaciteta i izaći na tržište sa novom proizvodnom tehnologijom”, dodao je Antonijević.
“Treća faza proširenja skladišta je gotova, od januara 2018. počinje sa radom potpuno modernizovano skladište, koje će se prostirati na 20.000 m² i imaće 15 rampi za kamione,“ izjavio je Igor Erić, direktor logistike.