Havaianas u Srbiji predstavio novu kolekciju

Poznati brazliski brend Havaianas je juče, na dnevnoj žurci održanoj na beogradskom splavu Hot Mess, predstavio svoje nove modele za predstojeću letnju sezonu.

Havaianas u Srbiji predstavio novu kolekciju havaianas japanke havaianas papuce hot mess beograd letnja kolekcija zurka trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
Kiša nije pokvarila druženje uz tropsko voće, šarene koktele i sladoled a žurku je upotpunila i muzika za koju je bila zadužena Sonja Pavlica. Među gostima su se našli predstavnici medija, poznati blogeri i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života – Ida Prester, Marko Nastić, Maja Uzelac, Sevdah Baby, Branislava Antović, Dunja Jovanić i mnogi drugi.
Gosti su mogli da isprobaju i brojne modele japanki u različitim bojama i dezenima. Pored klasičnih modela, njihovu pažnju privukle su i nove linije – Hype and Photoprint, Slim Tropical i Slim Nautical i Brasil 20th Annyversary, kojom ovaj brend obeležava 20. godišnjicu svog kultnog modela s brazilskom zastavom, koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.
Sve kolekcije odlikuje udobnost i đon izrađen od prirodne gume zahvaljujući kojoj one ne klizaju niti se zagrevaju na suncu, a nogu drže stabilnom i bez neugodnih mirisa. Hvaianas japanke u našoj zemlji mogu se naći u prizemlju beogradskog Ušće šoping centra i svim Buzz radnjama.