GOMEX proslavio 22. rođendan

Trgovinska kompanija GOMEX, proteklog vikenda, obeležila je svoj rođendan i 22 godine poslovanja u našoj zemlji.

gomex rođendan
foto: Gomex
Gosti iz sveta preduzetništva, privrede, javnih službi, lokalne samouprave, predstavnici medijskih kuća i drugi, okupili su se 19. maja u Narodnom pozorištu ‚‚Toša Jovanović“ u Zrenjaninu i u Letnjoj bašti zrenjaninskog hotela ‚‚Vojvodina“.
Na sceni Narodnog pozorišta, prisutne je pozdravio direktor kompanije Goran Kovačević, istakavši da je 2016. godina završena sa 141 maloprodajnim objektom, a da je plan da ovu kalendarsku godinu završe sa 25 objekata više. Kovačević je ujedno saopštio i finansijske rezultate GOMEX-a i iskoristio priliku da najavi niz projekata koji će biti realizovani tokom 2017.
Po prvi put ove godine dodeljene su i plakete za najboljeg dobavljača i najbolji maloprodajni objekat u sistemu ovog trgovinskog lanca u 2016. godini. Titulu najdobavljača ponela je kompanija Unijapak iz Niša, dok je za najbolji objekat proglašen ‚‚Bajša velika“.
Umesto rođendanskih poklona, iz kompanije su sve goste zamolili da doniraju sredstva zrenjaninskoj Osnovnoj i srednjoj školi ‚‚9. maj“, čime je prikupljeno preko 130.000 dinara.