Gomex otvorio nove markete

U petak, 22. decembra, mesto Deliblato u opštini Kovin dobilo je novi Gomexov mini market dok su sedam dana kasnije, 29. decembra, otvoreni objekti Bavanište i Pavliš u istoimenim mestima.

gomex deliblato-kovin-vojvodina-novi-objekat-prodavnica-otvaranje-22-decembar-3000-artikala-mesara-voćara-mlekara-petoro-ljudi-zaposleno-trgovinski-lanac-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Gomex
Svim kupcima marketa u Deliblatu na raspolaganju je asortiman od skoro 3.000 artikala a svakodnevno će ih usluživati petoro zaposlenih. Mini market se prostire na 126 m2  i poseduje odeljenja mesare, voćare i mlekare.
Nova radnja otvorena je radnim danima i subotom od 7 do 21 h kao i nedeljom od 7 do 13 sati saopštili su iz ovog trgovinskog lanca.
Prodavnica u Bavaništu zauzima površinu od 240 m2  i poseduje odeljenja mesare, voćare i mlekare. Kupci mogu da pazare blizu 5.000 artikala, među kojima su i proizvodi privatnih robnih marki. Potrošače će svakodnevno usluživati tri kase i desetoro zaposlenih. Otvorena je radnim danima i subotom od 7 do 21 h kao i nedeljom od 7 do 13 h.
Mini market Pavliš prostire se na 96 m, poseduje jednu kasu i zapošljava petoro ljudi. Njegovo radno vreme je radnim danima i subotom od 7 do 21 h kao i nedeljom od 7 do 13 h.