Godina jubileja za dm u Srbiji

Kompanija dm drogerie markt zaokružila je jubilarnu 15. godinu poslovanja u Srbiji sa prodajnom mrežom od 97 objekata u 27 gradova Srbije.

dm požarevac dm vršac dm zemun dm žarkovo stop shop kompanija dm srbija dm drogeriemarkt srbija otvaranja-beograd-stadion-shopping-center-zaplanjska-kraljevo-nest-retail-park-slaven-došlo-Mile-Cvijović-Neca-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: dm Srbija

Otvoreno je šest novih drogerija, modernizovalo sedam postojećih a broj zaposlenih povećan je na 975.

„Na tržištu u Srbiji pozicionirali smo se kao jedna od najuspešnijih kompanija, ali pored ostvarenog profita, nastavljamo da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i živimo“, izjavila je direktorka dm drogerie markt Srbija i Severna Makedonija Alexandra Olivera Korichi.

Asortimanom od preko 13.500 proizvoda, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije sa skoro 4.000 proizvoda.

Ova kompanija je u protekloj poslovnoj godini kroz različite humanitarne projekte donirala preko 5 miliona dinara u novcu i robi.

Projekat dm inkubator je omogućio 18 malih i srednjih proizvođača iz Srbije razviju i predstave 57 novih proizvoda iz segmenta hrane i asortimana za negu i lepotu.

Iz dm-a ističu i da su zaposlili prve učenike koji su školovani po modelu dualnog obrazovanja koji se od 2016. godine razvija zajedno sa Privrednom komorom Srbije i trgovačkim školama širom zemlje.