Niški tržni centar slavi sedmi rođendan

Niški tržni centar Forum od 31. marta do 1. aprila proslavlja svoj sedmi rođendan i povodom toga priprema zanimljiv program za sve posetioce.

forum shopping center niš praznici praznična atmosfera nova-godina-jelka-želje-nagrade-deda-mraz-program-za-najmlađe-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Forum Shopping Center
Rođendanska žurka zakazana je za subotu 31. mart i počinje u 17 časova druženjem sa najmlađim posetiocima. Starije Nišlije očekuje Ping Pong izazov dok će Top Form Plus održati Piloxing trening oko 19:30h.
Centralni događaj biće besplatan koncert Dare Bubamare, koji startuje u 20:30 časova na platou ispred tržnog centra koji će tog dana raditi do ponoći i u kom se očekuju i popusti u radnjama.
Forum šoping centar prostire se na 11.000 m² i otpočeo je sa radom pre sedam godina. Od tada, kroz njega je prošlo preko 27 miliona posetilaca a samo protekle godine prosečna poseta bila je oko 12.6 hiljada dnevno.
„Zahvalni smo Nišlijama i njihovim gostima što nam svakodnevno pokazuju da smo i dalje hepicentar kupovine. To najbolje potvrđuje cifra od oko 4,2 miliona posetilaca koji su posetili naš centar samo tokom 2017. godine. Trudimo se da svaki mesec organizujemo zanimljive događaje a i osluškujemo potrebe i interesovanja naših građana. U poslednjih godinu dana otvorili smo tri nove radnje – LC Waikiki, Pandoru i IQOS“, izjavio je Tomislav Savić, direktor tržnog centra.