Finalno veče Evrovizije ispred Rajićeva šoping centra

Ljubitelji najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi – Evrovizije, finalno veče, koje se održava u subotu 18. maja od 21 h do ponoći, moći će da prate i na otvorenom, u centru Beograda, ispred Rajićeva šoping centra.

evrovizija finale rajićeva shopping center rajićeva tržni centar finalno vece evrovizije rajićeva-šoping-centar-rajićeva-shopping-center-otvaranje-14-septembar-18-časova-koncert-bajaga-i-instruktori-knez-mihailova-beograd-lego-store-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: arhiva, Rajićeva shopping center

Ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije održava se u Tel Avivu pa tim povodom Ambasada Izraela, u saradnji sa Radio televizijom Srbije i Evropskom radiodifuznom unijom, građanima našeg glavnog grada poklanja ovo javno prikazivanje.

Pored navijanja za svoje favorite, publika će na velikom ekranu moći da uživa i u nastupima svetski poznate pop pevačice Madone i izraelske pevačice Dane International koja pobedila na Evroviziji 1998. godine.

Ovogodišnji slogan Evrovizije – „Usudi se da sanjaš“ (Dare to Dream), promoviše inkluzivnost, različitost i jedinstvo, i nosi poruku da je snove moguće ostvariti.

Izraelu je pripala čast da treći put bude domaćin velikog muzičkog takmičenja zahvaljujući Neti Barzilaj koja je prošle godine pobedila sa pesmom “Igračka”, kojom je želela da iskaže svoju podršku borbi za emancipaciju žena.