Predstavljen novi festival popularne muzike – Ulaz

Sinoć je u nesvakidašnjoj atmosferi beogradskog kulba „Kasina“ najavljen prvi ekskluzivni festival popularne domaće muzike – Ulaz koji će ovog leta u našem glavnom gradu okupiti najveće zvezde Balkana.

Predstavljen novi festival popularne muzike Ulaz 11 13 jul beogradski sajam beograd izvodjaci bine muzika pop folk trep trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: ilustracija, pixabay

Trodnevni muzički festival biće održan od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma, a posetioci će, po prvi put, na jednom mestu moći da uživaju u preko od 45 koncerata na tri tematske bine.

Na bini Koreni publika ća imati priliku da sluša izvornu, narodnu muziku i uživo čuje legendarne izvođače poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana i mnoge druge.

Bina Ulaz biće posvećena najvećim zvezdama popularne muzike,a na njoj će pored mnogih izvođačanastupiti i Željko Joksimović, Tropiko bend, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo.

Zvezde balkanske trep i pop muzike nastupaće na IDJTV bini, uz nastupe Stefana Đurića – Raste, Nikolije Jovanović, THCF, Teodore Džehverović, Corone i Rimskog, Relje Popovića.

„Po prvi put, specijalno dizajniran i opremljen plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom, a posetioci će moći da uživaju i u specijalno opremljenoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor“, istakla je Marina Kotevski, glavni PR festivala.

Jedan od učesnika festivala i osnivač producentske kuće IDJ, Đorđe Trbović, naglasio je da se na festivalu pored domaće, očekuje publika iz celog regiona koja će uživati u svetskom provodu uz izvođače koje nema priliku da čuje uživo, zajedno na jednom mestu, kao i da posebno iznenađenje pripremaju na IDJTV bini.