Nova outlet prodavnica uskoro u beogradskom retail parku

Poznati multibrend lanac iz Srbije – Fashion&Friends uskoro će otvoriti svoju prvu outlet prodavnicu u Beogradu, u okviru Capitol Parka Rakovica.

fashion&friends-outlet-capitol-park-rakovica-beograd-jesen-2018-otvaranje-fashion-company-guess-desigual-hilfiger-calvin-klein-mango-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: arhiva, Fashion Copmany
U toku je izgradnja druge faze ovog tržnog centra čije je otvaranje najavljeno za jesen ove godine. Na 2.300 m² biće smešteno pet novih maloprodajnih objekata.
U okviru Fashion&Friends outlet prodavnice kupci će, na oko 320 m², moći da pronađu odeću, obuću i modne dodatke svetskih brendova među kojima su Replay, Diesel, Superdry, Guess, Desigual, Calvin Klein i drugi. Oko 80% ponude biće posvećeno outlet kolekcijama dok će preostalih 20% činiti aktuelne modne linije.
„Kako je Rakovica deo grada koji se ubrzano razvija i ka kom gravitira sve veći broj ljudi, opredelili su nas da prvu beogradsku outlet prodavnicu otvorimo upravo u ovom retail parku“, izjavila je Jasenka Stekić direktorka marketinga i korporativnih komunikacija Fashion Company.
Direktor Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan, koja je pored belgijske kompanije MITISKA Reim, investitor ovog projekta, takođe je istakao veliki značaj koji dolazak ovog multibrend lanca ima za Capitol Park.
“Dolazak ovog brenda još jedan je pokazatelj da se naš koncept ritejl parkova razvija u pravom smeru i privlači nove brendove“.
Pored proširivanja ovog tržnog centra u toku je i izgradnja Capitol Parka u Leskovcu. Prema rečima investitora, plan je da do 2020. godine u našoj zemlji bude izgrađeno ukupno deset Capitol Parkova.