Fashion Company otvorio šest radnji u Beogradu

Zastupnik velikog broja poznatih modnih brendova na srpskom ali i tržištima regiona – Fashion Company, je u okviru novootvorenog Rajićeva shopping centra otvorio čak 6 svojih radnji.

fashion company rajićeva-shopping-center-otvorio-šest-radnji-fashion&firends-tommy-hilfiger-scotch&soda-levis-timberland-calvin-klein-jeans-beograd-trgovina-malorpodaja-srbija-timp-portal
foto: Fashion Company
Jedna od njpoznatijih multibrand prodavnica na Balkanu, Fashion&Friends, u ovom centru je otvorila prvu premium prodavnicu koja se prostire na čak 1.000 m². Ljubitelji mode u njoj mogu pronaći skoro 30 svetski poznatih brendova među kojima su Replay, Diesel, Guess, SuperDry, Manila Grace i drugi.
Druga i najveća prodavnica brenda Tommy Hilfiger je takođe smeštena u ovom tržnom centru. Zauzima prostor od 166 ² i u ponudi ima jesenje muške i ženske kolekcije, aksesoar, obuću ali i linije Hilfiger Denim i novu TommyXGigi kolaborativnu kolekciju.
Ljubitelji njujorške modne scene, u okviru Calvin Klein radnje na 123 kvadrata moći će da biraju komade jeans i underwear kolekcije.
Holandski casual brend Scotch&Soda je u svojoj novoj prodavnici, na 120 m² ponudio kolekcije Maison Scotch za dame i Scotch&Soda za muškarce, kreirane za sve koji žele da budu jedinstveni i uvek u skladu sa modnim trendovima.
Različiti modeli džinsa i trucker jakna, deo su ponude američkog Levi’s –a koji koji više od jednog veka diktira trendove u casual modi
Jedan od najpoznatijih američkih brendova obuće i tvorac legendarne kanađanke – Timberland, na 90 m² je predstavio poslednju generaciju enterijera ali i modele Kiri Up serije za dame kao i Flyroam za muškarce.