Fashion Company dobitnik međunarodne Guess nagrade

Na nedavno održanom REM Meetingu u Barseloni, regionalni modni retailer Fashion Company dobio je prestižnu nagradu kompanije GUESS inc za integritet i razvoj na globalnom nivou.

Fashion Company dobitnik-prestižne-nagrade-američke-kompanije-Guess-rem-meeting-barselona-brend-modni-brend-fashion&friends-razvoj-region-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Fashion Company
Priznanje je dodeljeno za posvećenost američkom brendu GUESS i odnosi se na kompletan imidž, predstavljanje i rezultate brenda koje je ova kompanija, kao generalni distributer, izgradila na tržištima u regionu – Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji.
„Zadovoljstvo je biti deo slike koja kreira bolji imidž naše kompanije u inostranstvu. Nije nam bilo teško da prepoznamo važnost komercijalne i marketinške podrške brendu Guess koja ima za cilj dalji razvoj aktivnosti u regionu“, izjavio je Draško Babić, generalni direktor kompanije.
Fashion Company je generalni distributer brenda Guess od 2007. godine. Njihovu prodajnu mrežu čine monobrand radnje u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, dok se kolekcije ove robne marke prodaju i u Fashion&Friends prodavnicama u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Podgorici, Budvi, Skoplju, Splitu, Rijeci i Zagrebu.