Fashion Company grupa otvorila 10 novih prodavnica

Fashion Company grupa otvorila je u jednom danu 10 prodavnica poznatih brendova u novom tržnom centru Promenada Novi Sad.

Fashion Company grupa otvorila 10 prodavnica Guess Replay Calvin Klein Jeans Levi’s Superdry Steve Madden Tommy Hilfiger Bata Timberland Diesel promenada novi sad trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Fashion Company grupa

Reč je prestižnim brendovima urbane mode, među kojima su Guess, Replay, Calvin Klein Jeans, Levi’s, Superdry, Steve Madden, Tommy Hilfiger, Bata, Timberland, Diesel. Centralno mesto zauzima multibrand store Fashion&Friends.

“Novi Sad, kao drugi po veličini grad u Srbiji, od izuzetnog je značaja za našu kompaniju i brendove koje zastupamo. Naša odluka da u Promenadi otvorimo ove maloprodajne objekte na površini od preko 2.200 m² i zaposlimo 70 ljudi, rezultat je ozbiljnog istraživanja tržišta”, izjavila je Jasenka Stekić, direktor za marketing, korporativne komunikacije i razvoj koncepta maloprodaje Fashion Company grupe.

Multibrand koncept store Fashion&Friends, otvorio je svoju prvu premium prodavnicu u vojvođanskoj prestonici sa ponudom od skoro 30 urbanih brendova.
Prodavnica Tommy Hilfiger se prostire na 195 kvadratnih metara, a u njenoj ponudi se nalaze jesenje muške i ženske kolekcije, aksesoar kao i obuća.
Ljubitelje njujorške minimalističke modne scene obradovaće vest da je Calvin Klein Jeans u novoj radnji ponudio svoje jeans i underwear kolekcije dok je američki jeans klasik – Levi’s, na 140 kvadrata predstavio svoju modnu ponudu.

Najpoznatiji američki footwear brand Timberland, na 115 kvadrata predstavio je poslednju generaciju enterijera ali i modele najnovijih kolekcija.
Prodavnica obuće američkog brenda Steve Madden prostire se na blizu 100 m², dok je brend Superdry na 170 kvadrata predstavio svoju ponudu.

Italijanski brend Replay u svojoj prodavnici donosi mušku i žensku kolekciju za jesen/zima 2018 uključujući i obuću i aksesoare.
Američki modni brend Guess je na 250 m² ponudio najnovije kreacije za pripadnice nežnijeg pola dok proizvođač obuće i modnih dodataka, italijansko-češki brend Bata, na prvom spratu centra nudi kolekciju za muškarce, žene i decu.

Iz kompanije su istakli da ih u narednim danima očekuje otvaranje jedanaeste prodavnice u okviru ovog tržnog centra. Reč je o radnji italijanskog brenda Diesel u kojoj će se naći praznična kolekcija kao i najava trendova za proleće 2019. godine.