Internacionalna Fairy Tale izložba u najvećem tržnom centru u Srbiji

Od danas pa sve do 24. marta, posetioci najvećeg tržnog centra u Srbiji – Promenade u Novom Sadu, svakog radnog dana imaće priliku da posete čuvenu internacionalnu Fairy Tale izložbu.

Internacionalna Fairy Tale izložba u najvećem tržnom centru u Srbiji Promenada Novi Sad aladin pepeljuga kućica od slatkiša 4 24 mart trgovina malorprodaja srbija timp portal
foto: Jelena Ivanović, Promenada Novi Sad

Zahvaljujući ovoj postavci, mališani mogu da postanu deo najpoznatijih svetskih bajki.

Klinci i klinceze će tako imati priliku da se spuste niz džinovsku Pepeljuginu cipelicu, da dodirnu magičnu lampu, pa čak i da se uslikaju na magičnom tepihu koji lebdi u vazduhu, dok će poslednjeg dana izložbe biće održana predstava „Aladinova čarobna lampa”.

Pored živopisnih postavki, najmlađe posetioce tržnog centra tokom vikenda očekuju i edukativne radionice, animatori, čitanje odlomaka iz bajki i oslikavanje lica.

Fairy Tale izložba dosad je posetila neke od najvećih gradova u regiona u kojima je oživela zanimljive scenografije i momente, kao što su kočije iz Pepeljuge, Aladinova palata, magično ogledalo, kućica od slatkiša i mnogi drugi.