Extra Sports – novi lanac sportske opreme u Srbiji

Na našem tržištu odnedavno posluje novi, regionalni lanac sportske opreme – Extra sports. Pored tri prodajna objekta u Srbiji u planu je otvaranje novih radnji i uvođenje online kupovine.

extra sports srbija novi lanac sportske opreme
foto: Extra Sports
Osim obuće, odeće i opreme poznatih brendova u njihovoj ponudi nalaze se i licencirani brendovi kao i privatne robne marke a asortiman artikala podeljen je na muški, ženski i dečiji. Iz kompanije navode da se od ostalih sportskih prodavnica razlikuju po svakodnevnim akcijama i popustima.
Prva prodavnica ovog lanca otvorena je pre godinu dana u novobeogradskom Extra centru. Prostire se na 2.000 m2 i u ponudi ima više od 80.000 artikala. Osim na ovoj, njihovi objekti nalaze se na još dve lokacije Srbiji – u Shoppi Retail Parku u Borči i na Trgu pirotskih oslobodilaca u Pirotu (bivša Robna kuća Beograd).
Nova radnja otvara se u Lazarevcu sredinom septembra, a planirana su otvaranja još dva objekta do kraja 2017. godine.
Kako bi kupovina sportske opreme bila olakšana i dostupnija potrošačima iz cele zemlje, iz kompanije najavljuju da krajem jula pokreću i internet prodavnicu.
Osim u Srbiji, Extra Sports poseduje prodajne objekte i u zemljama regiona – u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Bugarskoj.