Emmezeta u Nišu 12. aprila otvara svoja vrata

Evropski lanac za opremanje doma – Emmezeta, 12. aprila otvoriće svoj novi prodajni centar u Srbiji i to u Nišu, u Ulici Majakovskog bb.

otvorena-je-nova-emmezeta-u-čačku-31-maj-otvaranje-emmezeta-čačak-preljina-ibarski-put-autobuska-linija-uređenje-doma-kuće-bašte-enterijer-–drugi-centar-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-naslovna emmezeta niš
foto: Emmezeta, centar u Čačku
Trenutno je u toku opremanje prodajnog prostora koji se nalazi u Duvaništu, nedaleko od najznačajnijih saobraćajnica. U njemu će biti smešteno oko 7.500 artikala nameštaja, dekoracije i tehnike a kupce će usluživati 50 zaposlenih koji su posao dobili putem javnog konkursa.
Posetioci će u novom centru moći da pogledaju i kompletno opremljene enterijere soba i tako pronađu inspiraciju za uređenje doma a stručno osoblje biće spremno da im ponudi praktične savete za opremanje kuće i bašte.
Emmezeta Niš biće treći objekat ovog lanca u Srbiji, posle centra u Beogradu, na Bežanijskoj kosi i u Čačku, u Preljini.
Iz kompanije su naveli da im je misija dalje razvijanje na srpskom tržištu kako bi se građanima približio savremen koncept centra za opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora na jednom mestu i cena prilagođenih kupovnoj moći građana. Stoga su nedavno pokrenuli i internet prodavnicu o kojoj više možete saznati OVDE.