Emmezeta pokrenula internet prodavnicu a uskoro stiže i u Niš

Za sve koji vole da kupuju putem interneta, lanac za opremanje doma Emmezeta, nedavno je pokrenuo i web shop u Srbiji a uskoro otvara i novi prodajni centar u Nišu.

emmezeta internet prodavnica webshop srbija namestaj bela tehnika dekoracija za dom internet kupovina emmezeta niš trgovina maloprodaja srbija timp portal otvorena-je-nova-emmezeta-u-čačku-31-maj-otvaranje-emmezeta-čačak-preljina-ibarski-put-autobuska-linija-uređenje-doma-kuće-bašte-enterijer-unutrašnjost-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Emmezeta Čačak
Zahvaljujući internet prodavnici, nameštaj, bela tehnika i stvari za dekoraciju doma iz njihovog asortimana, sada se mogu naručiti iz bilo kog dela naše zemlje.
Kupovna na ovaj način je, kako kažu iz same kompanije, brza i jednostavna a cene u internet prodavnici iste su kao i one u prodajnim centrima. Uz to, članovi loyalty kluba mogu ostvariti iste popuste kao i prilikom kupovine u samim objektima.
Nakon što se željene stvari dodaju u korpu, bira se i način plaćanja. Svaka porudžbina može se platiti putem platnih kartica, elektronskog bankarstva ili pouzećem kada željene stvari stignu na adresu.
Kada je reč o dostavi, na nju se obično čeka od 3 do 7 dana a oni koji su nestrpljivi mogu izabrati i opciju da naručene artikle preuzmu u najbližem Emmezeta centru. Sve pordužbine dostavljaju se u bilo kom mestu u Srbiji, osim na Kosovu i Metohiji.

Novi prodajni objekat na jugu Srbije

Emmezeta u Srbiji trenutno ima dva prodajna objekta. Jedan je u Beogradu a drugi, koji je otvoren tokom prošle godine, smešten je u Čačku.
Predstavnici kompanije su nam potvrdili da se u aprilu ove godine očekuje otvaranje trećeg centra u našoj zemlji i to u Nišu, u ulici Majakovskog BB.

 

Pročitaj i:

Emmezeta u Nišu 12. aprila otvara svoja vrata