Emmezeta donirala nameštaj ustanovi ‚‚Zračak“ u Čačku

Kompanija Emmezeta je, povodom otvaranja novog centra u Čačku, donirala Ustanovi za smeštaj i dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ nameštaj za opremanje prostorija za rad u vrednosti od 650.000 dinara.

emmezeta donirala nameštaj
foto: Emmezeta
Iz kompanije kažu da na ovaj način žele da podrže socijalnu inkluziju osoba sa smetnjama u razvoju, omoguće komfor korisnicima usluga ustanove ‚‚Zračak“ kao i da podrže trud i zalaganje svih zaposlenih kako bi dnevni boravak lica sa smetnjama u razvoju bio udoban i ispunjen korisnim aktivnostima.
“Otvaranjem novih centara u Srbiji, cilj naše kompanije je da omogući građanima da opreme svoja domaćinstva na jednom mestu. Ali, jednako bitan cilj nam je i da postanemo deo lokalne zajednice u koju dođemo. Zato smo odlučili da naš dolazak u grad na Zapadnoj Moravi obeležimo podrškom ustanovi ‚‚Zračak“ Čačak i svim učesnicima u programima ove ustanove omogućimo udoban dnevni boravak na našim sofama, stolicama i vrećama za sedenje“, izjavio je operativni direktor Emmezete u Srbiji, Aleksandar Pavićević.