Emmezeta 31. maja stiže u Čačak

Evropski lanac za opremanje doma – Emmezeta, 31. maja će otvoriti novi prodajni centar u Čačku. Na kružnom toku u Preljini oprema se objekat od 3.000 m².

emmezeta čačak
foto: Emmezeta
Kupce će u novom objektu očekivati raznovrsna ponuda nameštaja, dekoracije i tehnike dok će stručno osoblje biti spremno da im ponudi praktične savete za opremanje doma. Asortiman je prilagođen potrebama savremenog domaćinstva a odlikuju ga kvalitet i moderan dizajn.
Svim posetiocima biće obezbeđena i autobuska linija koja će saobraćati iz centra grada do prodajnog centra u Preljini.

Otvorena je nova Emmezeta u Čačku

U novom centru posao će dobiti 50 radnika. U dogovoru sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem, odlučeno je da prioritet u zapošljavanju imaju lica iz porodica koja nemaju nijednog zaposlenog člana.
Objekat u Čačku biće drugi objekat ovog lanca u Srbiji, posle centra u Beogradu, na Bežanijskoj kosi. Iz kompanije su naveli da im je misija dalje razvijanje na srpskom tržištu kako bi se građanima približio savremen koncept centra za opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora na jednom mestu i cena prilagođenih kupovnoj moći građana.
Brend Emmezeta deo je Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.