Ellie Goulding i DEICHMANN nastavljaju saradnju

Poznata britanska pevačica Ellie Goulding nastavlja saradnju sa evropskim maloprodajnim lancem obuće DEICHMANN-om. Kolekcija za jesen-zimu 2017. prodavaće se u 21 evropskoj zemlji.

ellie goulding deichmann eli goulding saradnja-nova-kolekcija-jesen-zima-2017-obuća-cipele-čizme-štikle-od-28-avgusta-u-prodaji-cene-maloprodaja-srbija-timp-portal-n
foto: DEICHMANN
Najnovija kolekcija obuhvata 40 modela sa potpisom Ellie Goulding. U okviru nje, ljubitelji cipela moći će da pronađu elegantne štikle, plitke čizme u rok stilu, klasične čizme, planinarske cipele i ekstravagantne čizme preko kolena.
‚‚Veoma se radujem nastavku naše saradnje i mogućnošću da različite elemente svog stila izrazim kroz obuću za predstojeći period“ istakla je Ellie.

Deichmann u Srbiji predstavio novu kolekciju

Pod sloganom ‚‚Rock your Look” , Ellie Goulding je zajedno sa DEICHMANN -om, uspešno lansirala svoju prvu liniju obuće koju su karakterisale šarene espadrile, cipele sa punom petom, patike u rok stilu i elegantne cipele na vezanje.
Jake boje, raznolikost materijala, nitne u stilu rok zvezde i kopče pozivaju fanove mode i ove britanske zvezde da istaknu svoj stil.
Nova kolekcija naći će se na policama izabranih prodavnica od 28. avgusta u a cene modela kreću se od 2.990 do 5.990 dinara.