I ove godine organizuje se akcija Dobro delo za SOS Dečje selo

I ove godine, u Tempo marketima širom Srbije, organizuje se tradicionalna akcija Dobro delo za SOS Dečije selo u okviru koje se, kupovinom označenih proizvoda, odvajaju sredstva za štićenike sela – od sveske dinar, pernice 10 dinara a od ranca 50 dinara.

Dobro-delo-za-SOS Dečje selo Tempo-humanitarna-akcija-skolski-pribor-odvajanje-sredstava-sveska-1-dinar-pernica-10-dinara-ranac-50-dinara-skolska-godina-deca-malisani-skola-ucenje-djaci-ucenje-ekskurzija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Tempo, Arhiva
„Svaki septembar donosi nove izazove, a nama je najvažnije da deci obezbedimo što bolje uslove u porodičnim kućama u kojima su smeštena. Zato pozivam sve sugrađane da podrže akciju, uključe se aktivno i pomognu“, kaže Svetlana Damnjanović, iz SOS Dečjeg sela.
Ova humanitarna akcija trajaće do 12. septembra, a zahvaljujući prikupljenim sredstvima, mališanima u Dečjem selu biće poboljšani uslovi smeštaja u porodičnim kućama i obezbeđeno kvalitetnije grejanje
“Želimo da doprinesemo da naša zajednica bolje funkcioniše, da deci pružimo bolje uslove za život, a drago nam je da naši kupci u ovakvim akcijama pokazuju humanost i u velikom broju se aktiviraju”, istakla je Marija Dimitrijević, menadžerka Tempo hipermarketa.