U Tempu otpočela akcija ‚‚Dobro delo za SOS Dečije selo“

Svi koji svoje školarce pripremaju za predstojeću školsku godinu, imaće priliku da budu deo akcije Dobro delo za SOS Dečije selo u okviru koje se kupovinom označenih proizvoda u Tempo hipermarketima odvajaju sredstva za štićenike ovog sela – od sveske dinar, pernice 10 dinara a od ranca 50 dinara.

Dobro delo za SOS Dečije selo Tempo humanitarna-akcija-skolski-pribor-odvajanje-sredstava-sveska-1-dinar-pernica-10-dinara-ranac-50-dinara-skolska-godina-deca-malisani-skola-ucenje-djaci-ucenje-ekskurzija-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Tempo
U SOS Dečijem selu, mališani se poslednjih dana uveliko pripremaju za novu školsku godinu. Ali, kako bi školovanje za 71 dečaka i devojčicu bilo što lakše, potrebna im je pomoć svih sugrađana.
Deci iz SOS Dečijeg sela potrebno je da se prikupe sredstva koja će pomoći da budu pokriveni troškovi školovanja i svega što jedna uspešna školska godina podrazumeva počev od školskog pribora, druženja na izletima i ekskurzijama, dodatnih programa za razvoj talenata i još mnogo toga.
‚‚Svaka školska godina predstavlja jedan novi početak. Ove godine, zahvaljujući akciji Dobro delo za SOS Dečije selo, svi zajedno imamo mogućnost da doprinesemo da nečiji početak bude još bolji. Sa kvalitetnim obrazovanjem i uspomenama koje tokom školovanja izgradimo, u život ulazimo sa većim mogućnostima i dobrim temeljima. Zato pozivam sve da se pridruže ovoj akciji, jer će doprinos za nečiju svetlu budućnost ostati i kada se sveske ispišu, rančevi iznose i sve školske godine završe“, istakla je Borka Lukić, direktorka SOS Dečijeg sela.
Akcija Dobro delo za SOS Dečije selo trajaće do 15. septembra u svim Tempo hipermarketima širom Srbije.