dm nedavno otvorio četiri drogerije u Srbiji

Lanac drogerija dm drogeriemarkt nedavno je otvorio čak četiri nova objekta u našoj zemlji – u Beogradu, Lazarevcu i Somboru.

otvorene-nove-dm-drogerije-rajiceva-beograd-stop-shop-lazarevac-capitol-park-sombor-humanitarna-prodaja-dm-drogeriemarkt-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: dm drogeriemarkt Srbija
Drogerija u Lazarevcu nalazi se u okviru retail parka STOP SHOP u Železničkoj ulici. Otvorena je 14. septembra a za kupce su bila pripremljena iznenađenja i popusti. Humanitarna prodaja je u ovom objektu održana 14. septembra od 18 do 19 sati. Tokom sat vremena pevačica i učesnica Evrovizije Bojana Stamenov radila je na kasi i usluživala kupce. Prihod koji je tom prilikom prikupljen doniran je Fondaciji Podrži Život.
80-ta dm drogerija u našoj zemlji, otvorena je u beogradskom shopping centru Rajićeva. Na samom otvaranju najmlađe posetioce zabavljali su animatori a humanitarna prodaja je u ovom objektu održana 15. septembra. Na kasi su radili glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojčić dok je prihod prikupljen u ovom periodu namenjen Prihvatilištu za decu.
Još jedan novi objekat nalazi se u tržnom centru Capitol park u Somboru. Na dan otvaranja, od 18 do 19 sati za kasom je bila pevačica Bilja Krstić, a novac koji je tada prikupljen doniran je Fondaciji Podrži život.
U četvrtak 28. septembra, naš glavni grad dobio je novu dm radnju na adresi Jurija Gagarina 30g. Od 18 do 19 sati na kasi je asistirao glumac Slobodan Stefanović koji je svojim humanitarnim radom uspešno sakupio sredstva za donaciju Svratištu za decu.