Požarevac i Vršac dobili nove dm drogerije

Kompanija dm drogeriemarkt, koja na našem tržištu posluje već 14 godina, proteklih dana otvorila je dve nove drogerije u okviru Stop Shop tržnih centara u Požarevcu i Vršcu.

dm požarevac dm vršac stop shop kompanija dm srbija dm drogeriemarkt srbija otvaranja-beograd-stadion-shopping-center-zaplanjska-kraljevo-nest-retail-park-slaven-došlo-Mile-Cvijović-Neca-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: dm drogeriemarkt Srbija
Prva dm drogerija u Požarevcu otvorena je 19. aprila i nalazi se u ulici Đure Đakovića bb. Za kupce je tog dana organizovan zanimljiv program dok je od 18 do 19 sati, u tzv. „humanitarnoj prodaji“ posetioce usluživala predstavnica udruženja koja je uspešno sakupila sredstva za donaciju udruženju za pomoć osobama sa daunovim sindromom „8-mi dan“.
Vrščani su drugi dm objekat u svom gradu dobili 26. aprila. Smešten je u ulici Miloša Obilića bb a prve kupce dočekao je u 9 sati. Od 13 do 19 sati najmlađe posetioce zabavljali su animatori dok je dok su od 18 do 19 sati za kasom radili predstavnici škole „Jelena Varjaški“ kojoj će biti doniran novac prikupljen na toj kasi.
Pored toga, ova kompanija nastavlja svoju ekspanziju u našoj zemlji i do 31. maja traži nove lokacije za kancelarijski prostor u Beogradu, magacinski prostor na prilazu Beogradu ili u blizini glavnog grada, zemljište za izgradnju magacina kao i prostore za prodavnice u gradovima u Srbiji koji imaju više od 30.000 stanovnika. Više informacija dostupno je na njihovoj zvaničnoj web stranici.